POTREBAN VAM JE KONSULTANT?

Mala preduzeća nemaju kadrove specijalizovane za investicije, marketing, unapređenje procesa i kvaliteta, primjenu novih tehnologija ili transformaciju poslovanja kroz kooperaciju i uključenje u veće sisteme (poslovne mreže i lance nabavke).
Dozvolite da vam pomognemo.

KONTAKTIRAJTE NAS
 

Jačanje mikro, malih i srednjih preduzeća za kreiranje radnih mjesta II - (2003-2005)

Projekat "Jačanje mikro, malih i srednjih preduzeća za kreiranje radnih mjesta II" podržao je razvoj mikro, malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini, pa time i kreiranje radnih mjesta. Konsultantski projekti realizirani su u određenom broju preduzeća, a konsultantske usluge su pružili članovi LESPnet-a.

Aktivnosti povezivanja sa međunarodnom menadžment konsultantskom zajednicom su rezultirale pridruženim članstvom Udružanja poslovnih savjetnika u BiH u najznačajnijm međunarodnim menadžment konsalting asocijacijama FEACO (European Federation of Management Consultancies Associations) i ICMCI (International Council of Management Consulting Institutes), što je LESPNET stavilo na mapu evropskih i svjetskih menadžment konsalting organizacija.

Tokom studijskih posjeta Irskoj, Austriji i Sloveniji članovi Udruženja poslovnih savjetnika u BiH su se povezali i razmjenili iskustava sa kolegama iz Irske, Austrije, Slovenije, Hrvatske i Makedonije.

Regionalni razvoj podržan je kroz implementaciju regionalnih razvojnih projekata u svih 5 regija Bosne i Hercegovine, u okviru kojih se, između ostalog, radilo i na jačanju kapaciteta regionalne razvojne agencije i poslovne i preduzetničke infrastrukture.